Έναρξη λειτουργίας σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Σαντορίνη

Σε συνεργασία με τον ΑΟ Πύργου

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΑΟ Πύργου Θήρας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με στόχο την ανάπτυξη του συλλόγου στο νησί σε επίπεδο ακαδημίας, προσθέτοντας έτσι τη Σαντορίνη στο δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου που αναπτύσσει ανά την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, οι σχολές ποδοσφαίρου του συλλόγου λειτουργούν ως το πρώτο βήμα ένταξης στον μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, όπου παιδιά ηλικίας 5-15 ετών έρχονται σε πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο. Εκτός από την προώθηση του αθλήματος αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του συλλόγου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία αξιών όπως ο σεβασμός και η τήρηση των κανόνων του αθλήματος, η κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη κάθε νεαρού αθλούμενου.

Στις εγκαταστάσεις των Σχολών σε όλη την Ελλάδα γίνονται δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών και οι καλύτεροι προωθούνται σε κεντρικές δοκιμές που διεξάγονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και αξιολογούνται πλέον από το σύνολο των αρμοδίων στελεχών της Ακαδημίας και της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές των σχολών που ξεχωρίζουν για το ταλέντο, τον χαρακτήρα και το ήθος τους, να ενταχθούν στα Αγωνιστικά Τμήματα Υποδομής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Στοιχεία επικοινωνίας με τη σχολή της Σαντορίνης
Επικεφαλής σχολής: Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος
Διεύθυνση γραφείων: Πλατεία Πύργου
Διεύθυνση γηπέδου: Πύργος
Τηλέφωνο: 6946073212
Email: olyschoolsantorini@gmail.com

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη