Έναρξη νέου κύκλου συναντήσεων για τη Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης

"Δεν υπάρχουν κανόνες για τις καλές φωτογραφίες, υπάρχουν μόνο καλές φωτογραφίες. Δεν δημιουργείς μια φωτογραφία μόνο με τη μηχανή. Όταν φωτογραφίζεις κουβαλάς μαζί σου όλες τις εικόνες που έχεις δει, όλα τα βιβλία που έχεις διαβάσει, τη μουσική που έχεις ακούσει, τους ανθρώπους που έχεις αγαπήσει" - Ansel Adams

Συνεχίζοντας τις δράσεις της, η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης – ΦΟΣ ανακοίνωσε την έναρξη του έβδομου κύκλου συναντήσεων για την περίοδο 2022-2023. Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές, παρέχουν γνώσεις πάνω στην καλλιτεχνική φωτογραφία, τη σύνθεση και την επεξεργασία και απευθύνονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη φωτογραφία, ανεξάρτητα από τις γνώσεις τους ή τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό.

Οι φετινές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται Παρασκευή στις 19:30, κάθε δύο εβδομάδες, στον χώρο του Γυμνασίου Φηρών (απέναντι από τα ΚΤΕΛ), φιλοδοξώντας -αναλόγως των συνθηκών- να συνδυάζονται και με εκπαιδευτικές φωτοβόλτες για εξάσκηση στο πεδίο.

Η πρώτη συνάντηση για φέτος έχει οριστεί για την Παρασκευή 21/10, με θέμα: “Εισαγωγή – Συζήτηση περί της φωτογραφίας”.

Υπεύθυνοι σεμιναρίων: Κώστας Θεοδωρόπουλος και Σάκης Αγοραστός

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974815987 και 6978272950, στο email  santophotogroup@gmail.com, ή στη σελίδα της ομάδας στο Facebook εδώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη