Έναρξη προετοιμασίας για τον ΑΟ Θήρας

Με νέα πρόσωπα, ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά ξεκίνησε χθες (29/8) η προετοιμασία του ΑΟ Θήρας ενόψει του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών 2022-2023, όπου και φέτος φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αν και ο νέος τεχνικός της ομάδας Βλαντιμίρ Βάσοβιτς βρίσκεται στα Σκόπια για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Σερβίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U19 γυναικών, οι αθλήτριες του ΑΟ Θήρας που βρίσκονται ήδη από το Σαββατοκύριακο στο νησί, “πάτησαν” στο ΔΑΠΠΟΣ και προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα, υπό τις οδηγίες του Σέρβου βοηθού προπονητή και γυμναστή Νεμάνια Ρίστιτς.

Μοναδικές απούσες από την “επίσημη πρώτη” της ομάδας ήταν η πασαδόρος Μιλάνα Μπόζιτς και η διαγώνια Έρικα Μερκάδο, που θα ενσωματωθούν στην ομάδα μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και της Αργεντινής αντίστοιχα.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Την πρώτη γνωριμία μεταξύ των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου έκανε η νέα sports director του Α.Ο. Θήρας και εμβληματική πασαδόρος του ελληνικού βόλεϊ, Ελένη Μεμετζή, η οποία έχει αναλάβει εδώ και καιρό επίσημα τα καθήκοντά της στην ομάδα.

Στη σύντομη ομιλία του προς τις αθλήτριες, ο άμεσος συνεργάτης του Βλαντιμίρ Βάσοβιτς, Νεμάνια Ρίστιτς, αφού ευχήθηκε μία σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με επιτυχίες, έδωσε ένα στίγμα της δουλειάς, που θα πρέπει να υλοποιηθεί στο διάστημα της προετοιμασίας, ώστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη, ανταγωνιστική και ικανή να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.

Στο χθεσινό πρώτο ραντεβού της ομάδας, παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, τα μέλη της οποίας καλωσόρισαν και επίσημα παλιές και νέες αθλήτριες στην οικογένεια του Α.Ο. Θήρας και τους ευχήθηκαν από την πλευρά τους να έχουν μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη