Έναρξη πτήσεων Ατλάντα-Αθήνα από τη Delta

Το νέο δρομολόγιο συμπληρώνει τις δύο καθημερινές πτήσεις από τη Νέα Υόρκη (JFK)

Καθημερινές απευθείας πτήσεις από την Ατλάντα των ΗΠΑ προς την Αθήνα ξεκινά από σήμερα 2/7 η Delta, η οποία από τον Μάιο πραγματοποιεί δρομολόγια προς την ελληνική πρωτεύουσα και από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, δίνοντας στους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ την επιλογή τριών πτήσεων κάθε μέρα.

“Είμαστε ευτυχείς που ανταποκρινόμαστε στο αίτημα για περισσότερα ταξίδια από την Αμερική στην Ελλάδα, προσθέτοντας αυτήν την καθημερινή, απευθείας πτήση από την Ατλάντα στην Αθήνα, παράλληλα με τις αυξημένες πτήσεις  από τη Νέα Υόρκη – JFK, βοηθώντας έτσι την αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας” είπε η Amy Martin, Managing Director – International Network Planning. “Η Ελλάδα είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες και καθώς θα ανοίγουν τα φτερά τους, οι επιβάτες μας μπορούν να περιμένουν διακοπές που θα μείνουν στη μνήμη τους, είτε εξερευνώντας την ιστορία του τόπου, είτε χαλαρώνοντας στις πεντακάθαρες παραλίες”.

Η αεροπορική εταιρεία έχει προγραμματίσει να πραγματοποιεί τα δρομολόγια της στην Αθήνα με αεροσκάφος Airbus A330-300, που περιλαμβάνει Delta One business class, με θέσεις που γίνονται εντελώς επίπεδα κρεβάτια και πρόσβαση στο διάδρομο για όλους, καθώς και Delta Comfort+ και Main Cabin. Όλες οι υπηρεσίες μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους συνεργάτες της Air France, KLM και Virgin Atlantic. Μέσω των βάσεων της Delta στην Ατλάντα και το JFK, οι επιβάτες μπορούν να πετάξουν στην Αθήνα από 150 αμερικανικές πόλεις και εύκολα να επανασυνδεθούν με οικογένεια και φίλους, αλλά και να αποκομίσουν νέες εμπειρίες στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη