Έναρξη των μπαράζ ανόδου για την ΑΕΣ

Στη μάχη των μπαράζ ανόδου ρίχνονται σήμερα (23/6) οι άνδρες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης με στόχο τρεις νίκες και την κατάκτηση της κορυφής του ειδικού πρωταθλήματος που θα οδηγήσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην άνοδο στον Β’ όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Πρώτος αντίπαλος στον δρόμο της ομάδας της Σαντορίνης, σήμερα 23 Ιουνίου, στις 18:00, είναι ο ΑΣ Αναγέννηση Σάμου. Αύριο Παρασκευή 24 Ιουνίου η ΑΕΣ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη πρωταθλήτρια Χίου τον Βούρειο ΑΟ Λειβαδείων, με το παιχνίδι να ξεκινάει στις 18:00. Η προσπάθεια της ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 17:00, με αντίπαλο την ΑΕ Δικαίου από την Κω.

Όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του Εσπέρου στην Καλλιθέα (Χαριλάου Τρικούπη & Αριστοτέλους 3) και καλούνται οι φίλοι της ΑΕΣ που βρίσκονται στην Αθήνα να βρεθούν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών.

Η Διοίκηση της ΑΕΣ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους αθλητές και τον προπονητή κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη για την αγωνιστική προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο και τους εύχεται καλή επιτυχία στο απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων του τριημέρου.

Ευχές από Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων
Με μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης εύχεται στην Πρωταθλήτρια Κυκλάδων Α.Ε. Σαντορίνης «καλή δύναμη και επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία». Όπως σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης «η εκπληκτική πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα Κυκλάδων αποδεικνύει περίτρανα τη σημαντική προσπάθεια που έγινε για την αναγέννηση του αθλήματος στη Σαντορίνη”, ευχόμενος παράλληλα να επιτευχθεί και ο στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική, επιτυχία που θα αντανακλά σε ολόκληρο το κυκλαδίτικο μπάσκετ.

Νεότερη ενημέρωση 23/6 – ώρα 21:00
Στον πρώτο αγώνα των μπαράζ, η ΑΕΣ επικράτησε της Αναγέννησης Σάμου με 80-67.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη