“Ένας θρίαμβος” το Σάββατο στην Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας

Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας συνεχίζονται το Σάββατο 26/2 με μια γαλλική κωμωδία βασισμένη σε αληθινή ιστορία η οποία περιέχει και θέατρο, μια ταινία που αναδείχτηκε καλύτερη κωμωδία της χρονιάς στα Ευρωπαϊκά βραβεία και μας υπενθυμίζει ότι την ανθρωπιά, την κατανόηση, την ισότητα και την ελευθερία μπορούμε -ίσως;- να την αναζητήσουμε ακόμα και σε ένα σκοτεινό κελί!

Ένας θρίαμβος

Είδος: Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Κουρκόλ
Σενάριο: Εμανουέλ Κουρκόλ
Πρωταγωνιστούν: Καντ Μεράντ, Νταβίντ Αγιάλα, Λαμίν Σισοκό
Παραγωγή: Γαλλία, 2020
Διάρκεια: 105’

Υπόθεση: Ο Ετιέν, ένας συχνά εκτός δουλειάς ηθοποιός, δουλεύει ως υπεύθυνος ενός θεατρικού εργαστηρίου σε μια φυλακή, όπου μαζεύει έναν ασυνήθιστο θίασο από κατάδικους για να ανεβάσουν το διάσημο έργο του Σάμιουελ Μπέκετ “Περιμένοντας τον Γκοντό”. Όταν του επιτραπεί να πάρει την ομάδα των κρατούμενων σε περιοδεία του έργου σε κανονικά θέατρα έξω από τη φυλακή, ο Ετιέν ελπίζει ότι θα πραγματοποιήσει το όνειρό του στην υποκριτική και θα παραμείνει στα πράγματα καθώς η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Μια κωμωδία που βασίζεται σε πραγματική ιστορία που συνέβη το 1985, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Κούμλα της Σουηδίας. Με ανθρωπιστική ματιά σατιρίζει χωρίς κρίνει αφ’ υψηλού και μας καλεί να γελάσουμε αλλά και να νοιαστούμε και να συμπονέσουμε!

Trailer:

Ώρα έναρξης: 20:45 | Αμφιθέατρο Οινοποιείου Μπουτάρη, Μεγαλοχώρι
Γενική είσοδος: 6 ευρώ

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για τις κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες (είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης με επίδειξη πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας και υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους).

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη