Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, ώρα 14:30, ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Προσωπικά δεδομένα και επιχειρήσεις”.

Ο εισηγητής Δρ. Αντώνης Βενέρης θα εξηγήσει σε κατανοητή -για το ευρύ κοινό- γλώσσα τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων GDPR (General Data Protection Regulation), καθώς και τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των επιχειρήσεων. Ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων έχει τεθεί σε εφαρμογή από 25 Μαΐου 2018 και αφορά κάθε φορέα και επιχείρηση που επεξεργάζεται, διαχειρίζεται ή διατηρεί προσωπικά δεδομένα για τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές ή τους πελάτες της.

Ο Δρ. Αντώνης Βενέρης είναι Νομικός, Διδάκτωρ Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο γνωστικό αντικείμενο της προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, με πολυετή εμπειρία σε φορείς της δημόσιας διοίκησης, περιλαμβανομένης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Μετά το πέρας της εισήγησης θα ακολουθήσουν 20′ για ερωτήσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου στη Σύρο και θα μεταδοθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στα γραφεία του Επιμελητηρίου σε Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Τήνο και Σαντορίνη, ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε live streaming μέσω YouTube για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες των Κυκλάδων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here