Σαντορίνη: Ενημερωτική ημερίδα για γονείς “Μεγαλώνοντας ένα παιδί…”

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πύργου-Μεγαλοχωρίου διοργανώνει την Κυριακή 18/2, ώρα 18:00, στην Εστία Πύργου, ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Μεγαλώνοντας ένα παιδί…”. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η ψυχολόγος Ιωάννα Πελέκη θα μιλήσει για το “Πώς διαχειριζόμαστε τα όρια και την επικοινωνία στη σχέση με τα παιδιά μας”. Η αναγνώριση και η έκφραση των συναισθημάτων, καθώς και η οριοθέτηση των συμπεριφορών είναι μία συνεχής διαδικασία. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά θέματα για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και πολύ αναγκαία, κυρίως για τα ίδια τα παιδιά, όπως φυσικά και για τον περίγυρό τους. Στο επίκεντρο της συζήτησης θα τεθεί το θέμα των ορίων και θα αναζητηθούν τρόποι επικοινωνίας και αποτελεσματικής συνεργασίας μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας.

Η παιδίατρος Μαρία Μενδρινού θα μιλήσει σχετικά με την “Προαγωγή και αγωγή υγείας στα σχολεία”. Αναγνωρίζοντας ότι η μάθηση και η υγεία συνδέονται, όπως επίσης ότι και η σχολική ζωή επηρεάζει την υγεία των παιδιών, θα δοθούν οδηγίες για τη βελτίωση του περιβάλλοντος και του τρόπου ζωής, ενώ θα συζητηθούν τρόποι με τους οποίους μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη