Εντατική προώθηση των νησιών του Ν. Αιγαίου στην αγορά των ΗΠΑ

Συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον tour operator Collette Tours

Συνεργασία με τον Collette Tours, έναν από τους μακροβιότερους και μεγαλύτερους tour operators των ΗΠΑ, έχει συνάψει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις τουριστικής προβολής και προώθησης των νησιών στις νέες αγορές. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου προβάλλονται στην αμερικανική τουριστική αγορά ως “World’s Greatest Vacations” μέσα από τα δίκτυα επικοινωνίας του “Collette Tours” (μπροσούρες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, newsletters).

“Εργαζόμαστε μεθοδικά και στοχευμένα για την ενίσχυση των τουριστικών ροών από τις ΗΠΑ στο Νότιο Αιγαίο“, αναφέρει η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου, επισημαίνοντας ότι  η συνεργασία με το “Collette Tours” θα φέρει το Νότιο Αιγαίο στην πρώτη γραμμή του τουριστικού ενδιαφέροντος.

Η πρόκληση είναι μεγάλη. Υπολογίζεται ότι 127 εκατ. Αμερικανοί διαθέτουν διαβατήριο, ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντός τους για ταξίδια στο εξωτερικό και της αναζήτησης αυθεντικών και τοπικών εμπειριών που προσφέρουν καλό value. Οι αφίξεις στην Ελλάδα έφθασαν το 2017 στο ένα εκατομμύριο και βρίσκονται σε ανοδική τροχιά το 2018. Διεκδικούμε το μερίδιο που μας αναλογεί από την αμερικανική τουριστική αγορά, έχοντας ήδη υλοποιήσει μία σειρά από ενέργειες για την προώθηση των νησιών μας στις ΗΠΑ”, πρόσθεσε η κα Παπαβασιλείου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη