Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη

Σε εντατικούς ελέγχους έχει επιδοθεί η Αστυνομία τις τελευταίες ημέρες σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη, για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού, ενώ πραγματοποιήθηκαν και συλλήψεις.

Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την πρώτη μέρα των ελέγχων στη Μύκονο διενεργήθηκαν 19 έλεγχοι, οι 6 σε beach bar και 13 σε νυχτερινά κέντρα, με την Αστυνομία να προχωρά σε τρεις συλλήψεις για ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας. Στη Νάουσα της Πάρου έγιναν 7 έλεγχοι και επιβλήθηκε πρόστιμο σε ένα άτομο για μη χρήση μάσκας. Στη Σαντορίνη έγιναν 15 έλεγχοι, χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παράβαση.

Οι σημερινές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως την επόμενη ημέρα στην Πάρο πραγματοποιήθηκαν 6 έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα και οι αστυνομικοί έβαλαν λουκέτο για 15 ημέρες σε κέντρο, στο οποίο υπήρχαν περισσότεροι θαμώνες από τους προβλεπόμενους βάσει των τ.μ του καταστήματος, ενώ επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. Επίσης, έγιναν 5 συλλήψεις για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση.

Στη Μύκονο συνελήφθη ενοικιαστής βίλας ιταλικής υπηκοότητας, που έκανε πάρτι, ενώ πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 9 beach bar και 17 καταστήματα στο κέντρο. Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν δυο άτομα από τα beach bar, καθώς δεν είχαν άδεια για ξαπλώστρες και άλλα έξι άτομα από τα καταστήματα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση και ωράριο μουσικής.

Στη Σαντορίνη, σε ελέγχους σε 7 κέντρα συνελήφθησαν 3 άτομα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη