Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης στις 13/11

Λόγω μη επαρκούς προσέλευσης μελών στις 6/11, η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης αναβλήθηκε και θα επαναληφθεί με όσα μέλη παρευρεθούν, στον χώρο του Μπελλώνειου Συνεδριακού Κέντρου, το Σάββατο 13/11 στις 12:30.

Όσα μέλη δεν έχουν τη δυνατότητα παρευρεθούν, θα μπορούν να παρακολουθήσουν με απομακρυσμένη σύνδεση μέσω ΖΟΟΜ (Meeting ID: 893 2266 7143).

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Έγκριση πεπραγμένων για το έτος 2020
  • Ανάγνωση και έγκριση της έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής
  • Έγκριση Ισολογισμού 2020
  • Έγκριση Προϋπολογισμού 2021
  • Συζήτηση και λήψη αποφάσεων για βασικά θέματα του κλάδου
  • Ανασκόπηση της τουριστικής περιόδου 2021 – προβλέψεις για την τουριστική περίοδο 2022

Όπως αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στο κάλεσμα προς τα μέλη της, η παρουσία και η συμμετοχή τους είναι απαραίτητη προκειμένου να συζητηθούν επίκαιρα και σοβαρά θέματα που αφορούν τον κλάδο, καθώς και να παρθούν αποφάσεις που αφορούν την περαιτέρω συνέχιση της Ένωσης.

Επισημαίνεται πως κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα τηρούνται τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η είσοδος στον χώρο της Γενικής Συνέλευσης θα επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν ένα από τα παρακάτω: α) πιστοποιητικό εμβολιασμού, β) πιστοποιητικό νόσησης, γ) αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών, δ) αρνητικό rapid test 48 ωρών.

Σημειώνεται επίσης πως για την προηγούμενη μέρα, Παρασκευή 12/11, έχει προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη Συμβούλιο των Προέδρων των Ξενοδοχειακών Ενώσεων με τη συμμετοχή του Υπουργού και της Υφυπουργού Τουρισμού, της Προέδρου και του Γ.Γ. του ΕΟΤ και των Προέδρων του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ και της ΠΟΞ. 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη