ΑΟ Θήρας: Επανεκκίνηση εντός έδρας κόντρα στις Αμαζόνες

Με ανανεωμένο ρόστερ θα βρει τον ΑΟ Θήρας, όπως και όλες σχεδόν τις ομάδες, η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleylleague γυναικών, τρεις μήνες μετά τη διακοπή του.

Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε προ ημερών την ισχυρή μεταγραφή της διεθνούς ακραίας Παναγιώτας Διώτη από την ελβετική Λουγκάνο, που έρχεται να καλύψει το κενό της Μαρία Γενιτσαρίδη μετά την αποχώρησή της. Στο ρόστερ της ομάδας εντάχθηκε επίσης η Ειρήνη Τσομπανίδου που θα ενισχύσει το κέντρο, ειδικά μέχρι να επανέλθει η τραυματίας Μελίνα Εμμανουηλίδου, καθώς και η νεαρή Πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, στη θέση της Άννας Τσουκαλά. Από την ομάδα αποχώρησε επίσης η λίμπερο Γεωργία Τζαγκαράκη που θα αντικατασταθεί με αθλήτρια από τις ακαδημίες του ΑΟ Θήρας.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται από την 5η αγωνιστική, για την οποία ο μόνος αήττητος του Α’ ομίλου ΑΟ Θήρας υποδέχεται το Σάββατο 6/2 στις 19:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, τις Αμαζόνες, ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη χρονιά φέτος στη μεγάλη κατηγορία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, όμως θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου από το κανάλι του ΑΟ Θήρας στο YouTube και από την τοπική τηλεόραση.

Πρόγραμμα 5ης αγωνιστικής – 6/2

Α’ όμιλος
Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil – Παναθηναϊκός Α.Ο. στις 18:00
Α.Ο Λαμίας 2013 – Α.Σ. Άρης στις 18:00
Α.Ο. Θήρας – Α.Ο.Ν. Αμαζόνες στις 19:00
Ρεπό: ΑΟ Ηλυσιακός

Β’ όμιλος
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Πανναξιακός Α.Ο.Ν.*
Α.Σ.Π. Θέτις – Α.Π.Σ. Αίας στις 18:00
Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ε.Κ. στις 18:00
Ρεπό: ΑΟΦ Πορφύρας

* Ο Πανναξιακός δήλωσε αδυναμία μετακίνησης και ο αγώνας θα κατοχυρωθεί με 3-0 σετ και 75-0 πόντους υπέρ του Ολυμπιακού.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη