Σαντορίνη: Επανέναρξη των ασφαλτοστρώσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Από τον δρόμο του Αθηνιού επανεκκινούν οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν απόψε (26/2) το βράδυ και περιλαμβάνουν την ασφαλτόστρωση του επαρχιακού οδικού δικτύου από το λιμάνι μέχρι τη διασταύρωση με το κεντρικό οδικό δίκτυο του νησιού.

Λιμάνι Αθηνιού – Φωτογραφία αρχείου Atlantea

Όπως έγινε γνωστό από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση του επαρχιακού οδικού δικτύου από το Μεγαλοχώρι μέχρι τον Πύργο και θα γίνουν επίσης βελτιωτικές παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από το Ημεροβίγλι με κατεύθυνση προς Οία.

Μετά την ολοκλήρωση των ασφαλτοστρώσεων, θα ακολουθήσουν και εργασίες διαγραμμίσεων στο σύνολο του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σημειώνει επίσης ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ασφαλτοστρώσεις του επαρχιακού οδικού δικτύου στα παρακάτω σημεία:

  1. Από τη διασταύρωση του Εμπορείου μέχρι τα Φηρά
  2. Στις περιοχές του Βόθωνα και του Βουρβούλου, καθώς και σε τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου του Εμπορείου
  3. Στο τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου από τα Φηρά μέχρι τον Καρτεράδο
  4. Από την κεντρική διασταύρωση της Μεσαριάς μέχρι το Αεροδρόμιο
  5. Στο Μεγαλοχώρι

“Συνεχίζουμε τα έργα για τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης όπως είχαμε δεσμευτεί. Στα μεγάλα προβλήματα του νησιού απαντάμε μόνο με έργα, τα οποία διαπιστώνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας στη Σαντορίνη. Δε θα σταματήσουμε σε αυτά. Οι προσπάθειες για τη βελτίωση του κάκιστου επαρχιακού οδικού δικτύου που παραλάβαμε θα συνεχιστούν”, δήλωσε ο κος Λεονταρίτης σχετικά με τα προς υλοποίηση έργα στο νησί.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη