Έπαρχος και Δήμαρχος Θήρας στην ΑΕΜΥ για τους νεφροπαθείς της Σαντορίνης

Συνάντηση στην Αθήνα, πραγματοποίησαν σήμερα (3/12/19) ο Έπαρχος και ο Δήμαρχος Θήρας με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΑΕΜΥ, προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα της αιμοκάθαρσης των νεφροπαθών της Σαντορίνης.

Η σχετική ανάρτηση του Δημάρχου Θήρας κου Αντώνη Σιγάλα στο Facebook έχει ως εξής:

“Άμεση σύσκεψη προκαλέσαμε σήμερα με τον κο Έπαρχο στα γραφεία της Α.Ε.Μ.Υ, για την επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε για τους νεφροπαθείς μας με την άμεση λειτουργία δύο από τις τρεις μονάδες αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν. Θήρας.

Υπήρξε η διαβεβαίωση για υπουργική απόφαση απόσπασης ενός νεφρολόγου και εξειδικευμένης νοσηλεύτριας σε 3 ημέρες συν τις 2 νοσηλεύτριες που υπάρχουν ήδη στη Σαντορίνη, για την άμεση αντιμετώπιση, καθώς και η προσπάθεια δημιουργίας προγραμματικής σύμβασης με το ιδιωτικό κέντρο, έτσι ώστε να λυθεί το θέμα και στο άμεσο μέλλον. Ο Δήμος Θήρας φυσικά θα φροντίσει για τη διευκόλυνση της στέγης καθώς και ό,τι άλλο άμεσα χρειαστούμε.

Σε λίγες ημέρες θα υπάρξει προγραμματισμένη συνάντηση και με τον Υπουργό και υφυπουργό Υγείας, τόσο για την οριστική λειτουργία του τμήματος τεχνητού νεφρού, όσο και για το ξεκαθάρισμα της χρησιμοποίησης του αεροπλάνου και από το Νοσοκομείο μας, της συμμετοχής μας στη διοίκηση της Α.Ε.Μ.Υ, το κτήριο του κέντρου Υγείας, αλλά και την στήριξη του Δήμου στη στέγη και όπου αλλού χρειαστεί προκειμένου να αναβαθμίσουμε την Υγεία προς όφελος ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη