Επεκτείνεται το δίκτυο της Volotea στην Ελλάδα

Νέα δρομολόγια από Σαντορίνη προς Μπιλμπάο και Παλέρμο - Η συμφωνία κοινού κωδικού με την AEGEAΝ θα επεκταθεί σε περισσότερα από 90 δρομολόγια μέσα στο 2023

Οκτώ νέα δρομολόγια από βασικά ελληνικά αεροδρόμια προς τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία θα ξεκινήσει φέτος η Volotea. Συγκεκριμένα, δύο δρομολόγια από την Αθήνα προς την Τουλούζη και το Κάλιαρι, δύο δρομολόγια από τη Σαντορίνη προς το Μπιλμπάο και το Παλέρμο, ένα δρομολόγιο από το Ηράκλειο προς το Μπορντό, ένα από τη Ρόδο προς τη Νάντη, ένα από την Καλαμάτα προς τη Νάντη και ένα από την Κάρπαθο προς τη Νάπολι.

To σημαντικότερο σκέλος των δραστηριοτήτων της εταιρείας αφορά στο αεροδρόμιο της Αθήνας, από όπου σκοπεύει να προσφέρει 17 εξυπηρετούμενους προορισμούς και να αυξήσει την προσφορά θέσεων κατά 33% το 2023. Η Volotea, η οποία ξεκίνησε τη Βάση της στην Αθήνα το 2018 με δύο αεροσκάφη (Airbus 319 με 156 θέσεις το καθένα), είναι επίσης η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με 3.800 πτήσεις που διατίθενται αυτή τη στιγμή, οι οποίες αντιπροσωπεύουν αύξηση του πτητικού έργου κατά 23% σε σχέση με το 2022.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η Volotea θα προσφέρει περισσότερες από 680.000 θέσεις (+33% σε σχέση με το 2022) στο αεροδρόμιο της Αθήνας φέτος και περισσότερες από 1,4 εκ. θέσεις προς και από το σύνολο της Ελλάδας (+12% σε σχέση με το 2022).

Επιπλέον, η παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα συνεχίζει να ενισχύεται από τη συμφωνία κοινού κωδικού πτήσεων που υπογράφηκε το 2021 με την AEGEAN. Χάρις στη συμφωνία αυτή, και οι δύο αεροπορικές επεκτείνουν το δίκτυο και το προϊόν τους, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρουν αυξημένο αριθμό πτήσεων κοινού κωδικού μέσω των δικών τους δικτύων πώλησης: To 2023, 32 δρομολόγια της AEGEAN θα προσφέρονται από την Volotea, και 46 δρομολόγια της Volotea θα προσφέρονται αντίστοιχα από τη AEGEAN, ενώ ο συνολικός αριθμός των προσφερόμενων δρομολογίων θα φθάσει τα 90, συμπεριλαμβάνοντας και 15 δρομολόγια που πραγματοποιούνται ξεχωριστά από τις δύο αεροπορικές.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη