Επενδυτές από το Άμπου Ντάμπι για το Nammos

Μερίδιο στον Όμιλο Nammos, με έδρα τη Μύκονο, απέκτησε η επενδυτική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Alpha Dhabi Holding, ως αποτέλεσμα της κοινοπραξίας της με τη Monterock International, με Πρόεδρο τον Έλληνα επιχειρηματία Πέτρο Στάθη, ένα επενδυτικό σχήμα που εστιάζει στους τομείς της φιλοξενίας και των τροφίμων και ποτών (F&B). Στόχος της νέας συνεργασίας είναι η περαιτέρω επέκταση του αποτυπώματος του Nammos και η ανάπτυξη του ως εστιατόριο, αλλά και ως ξενοδοχειακό brand σε διεθνή κλίμακα.

Το Nammos θεωρείται συνώνυμο της πολυτέλειας και της ποιότητας στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης. Όπως σημειώνει μάλιστα η επενδυτική εταιρεία, το εστιατόριο του Nammos στο Ντουμπάι βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά με τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο και θα καταστεί ορόσημο για το χαρτοφυλάκιό της.

“Με κορυφαίες τοποθεσίες στη Μύκονο και στο Ντουμπάι, καθώς και με χώρους που θα ανοίξουν σύντομα στο Λονδίνο, στις Κάννες και στο Άμπου Ντάμπι, τα σχέδια της Nammos για παγκόσμια επέκταση είναι φιλόδοξα και συμβαδίζουν με τα ευρύτερα σχέδια της Alpha Dhabi”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ο Hamad Salem Al Ameri, Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Dhabi, δήλωσε: “Βλέπουμε ισχυρές δυνατότητες για την επέκτασή μας στον χώρο του F&B και στον ευρύτερο χώρο του lifestyle, που είναι δύο αγορές με ισχυρά θεμέλια παγκοσμίως και που καθοδηγούνται από την επιστροφή στα ταξίδια και στην αναψυχή μετά την Covid. Η επέκτασή μας σε αυτόν τον χώρο επιβεβαιώνει τη φιλοδοξία μας να συγκεντρώσουμε ένα χαρτοφυλάκιο από κορυφαίες μάρκες πολυτελείας και lifestyle και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με τη Monterock”.

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Στάθης, πρόεδρος της Monterock International Limited, πρόσθεσε: “Αυτή η κοινοπραξία θα τοποθετήσει την επιχείρησή μας σε επιταχυνόμενη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Alpha Dhabi Holding καθώς ξεκινάμε το ταξίδι μας για να δημιουργήσουμε την κορυφαία φιλοξενία και F&B ανά τον κόσμο”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη