Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στο Νότιο Αιγαίο

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν. Αιγαίου καλεί Εγγεγραμμένους Ανέργους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που κατοικούν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να συμμετάσχουν στο έργο “Αναβάθμιση προσόντων και υποστήριξη της ένταξης στην αγορά εργασίας ανέργων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου” και να ενταχθούν σε δράσεις συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε 160 ανέργους που κατοικούν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι οποίοι προβλέπεται να:

  • Παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 100 ωρών και να συμμετάσχουν σε πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις της περιοχής τους διάρκειας 200 ωρών με επίδομα 5€ / ώρα (συνολικό επίδομα 1.500€)
  • Λάβουν δωρεάν πιστοποιητικό ISO για τις γνώσεις τους.
  • Συμμετάσχουν σε ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης από εξειδικευμένους συμβούλους για επανένταξη στην αγορά εργασίας.

Τα προγράμματα κατάρτισης περιλαμβάνουν τα ακόλουθα εκπαιδευτικά αντικείμενα από τα οποία θα επιλέξουν οι ωφελούμενοι:

  1. Σερβιτόρος
  2. Οροφοκόμος
  3. Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου
Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η ενδεικτική κατανομή των ωφελουμένων ανά Περιφερειακή Ενότητα έχει ως εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου: 40 ωφελούμενοι ειδικότητας σερβιτόρου, 40 ωφελούμενοι ειδικότητας οροφοκόμου και 20 ωφελούμενοι ειδικότητας υπαλλήλου υποδοχής ξενοδοχείου

Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων: 40 ωφελούμενοι ειδικότητας σερβιτόρου και 20 ωφελούμενοι ειδικότητας οροφοκόμου

Σημειώνεται πως η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει την κατανομή ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν από τον ορισμό δυνητικών ωφελουμένων ανά Περιφερειακή Ενότητα και τη ζήτηση υπηρεσιών κατάρτισης κατά τον χρόνο υλοποίησης των προγραμμάτων.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και τις 7/4/2023 ώρα 24:00 με ηλεκτρονικό τρόπο, στον διαδικτυακό τόπο του προγράμματος κατάρτισης https://katartisi.readsa.gr/, όπου έχει επίσης δημοσιευθεί η αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η πρόσβαση στο Πρόγραμμα Κατάρτισης μπορεί να γίνει επίσης και από την ιστοσελίδα της εταιρείας https://readsa.gr/.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη