Επιπλέον πόροι για το οδικό δίκτυο στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Το επιπλέον ποσό των 7,7 εκ. ευρώ εξασφάλισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για παρεμβάσεις κλίμακας στο οδικό δίκτυο όλων των νησιών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, όπως ανακοίνωσε σήμερα, σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Νοτίου Γιώργος Χατζημάρκος. Η εξασφάλιση αυτών των επιπλέον κονδυλίων, κινείται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την συνεχή αναζήτηση πόρων με στόχο την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στα νησιά της περιοχής ευθύνης της και την βελτίωση της ασφάλειας.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης:

“Εξασφαλίσαμε ένα επιπλέον ποσόν της τάξης των 7,7 εκ. ευρώ περίπου από το ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου. Οι Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου υπέβαλαν επιτυχώς την προηγούμενη εβδομάδα στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Νοτίου Αιγαίου τα τεχνικά δελτία για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της ασφάλειάς του. 

Αυτά αφορούν 4,2 εκ. ευρώ για τα μεγάλα νησιά της Περιφέρειάς μας και 3,5 εκ. ευρώ για τα μικρά νησιά της Περιφέρειάς μας. Αυτά είναι ισομερώς κατανεμημένα ανάμεσα στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. 

Όλα τα ανωτέρω έργα αφορούν την βελτίωση της ασφάλειας του οδικού μας δικτύου, τομέα στον οποίο έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και έχουμε οδηγήσει πολύ σημαντικό ποσοστό των διαθέσιμων πόρων μας. Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει η ένταξη αυτών των έργων προκειμένου να δρομολογηθεί και η υλοποίησή τους”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη