Επισκέψεις του Μ. Καφούρου σε φορείς και συλλόγους της Σαντορίνης

Πολλές και εποικοδομητικές επισκέψεις πραγματοποίησε στη Σαντορίνη, το τριήμερο 26-29 Ιανουαρίου, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Μάρκος Καφούρος. Ειδικότερα:

Την Παρασκευή 26/1, ο κος Καφούρος έδωσε το “παρών” στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επαρχείου Θήρας και ευχήθηκε στη νέα Έπαρχο Ιουλία Καραμολέγκου, καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαράλαμπο Δαρζέντα.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη στο Επαρχείο Θήρας

Την ίδια ημέρα, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στον Δήμο Θήρας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νίκο Ζώρζο, τους Αντιδημάρχους Ιάκωβο Λιγνό, Ανδρέα Λειβαδάρο και Γιώργο Βαρβαρήγο, καθώς και με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Νομικού. Συζητήθηκαν πολλά τρέχοντα θέματα, με τη διαβεβαίωση της από κοινού συνεργασίας για την πρόοδο της Σαντορίνης.

Το Σάββατο 27/1, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στη Δ.Ε.Υ.Α.Θ., όπου συζήτησε με τον πρόεδρο Μηνά Καφιέρη αρκετά θέματα της επιχείρησης. Ο βουλευτής Κυκλάδων παρέστη επίσης στη Θεία Λειτουργία για την ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου, στο Ημεροβίγλι.

Στιγμιότυπο από την κοπή πίτας στην Εστία Πύργου

Ιδιαίτερα δραστήρια ήταν και η Κυριακή 28/1, καθώς ο κος Καφούρος επισκέφτηκε τοπικές κοινότητες και συλλόγους που έκοψαν τις καθιερωμένες Πρωτοχρονιάτικες πίτες. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε τον Πύργο Καλλίστης όπου έκοψαν τις πίτες η Κοινότητα Πύργου Θήρας, ο τοπικός Αγροτικός Σύνδεσμος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία. Στην κοπή πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Θήρας άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του προέδρου Πάνου Καβαλλάρη. Στα παραδοσιακά χωριά Μεγαλοχώρι και Μεσαριά συμμετείχε στην κοπή πίτας των δύο τοπικών Κοινοτήτων καθώς και των αντίστοιχων πολιτιστικών τους συλλόγων, “Το Μετόχι” Μεγαλοχωρίου και τον εξωραϊστικό σύλλογο Μεσαριάς “Άγιος Δημήτριος”.

Στην πίτα των ερασιτεχνών αλιέων

Τέλος, παραβρέθηκε στον Σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων Θήρας “Άγιος Νικόλαος” καθώς και στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Θήρας, στο Καμάρι.

Από την κοπή της πίτας στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Θήρας

Ο προσκοπικός θεσμός αναβίωσε τα τελευταία χρόνια στη Θήρα, μετά από μακρόχρονη απουσία. Πρόκειται για έναν σημαντικό θεσμό που καλλιεργεί στα παιδιά τον εθελοντισμό, την ομαδικότητα και την ευαισθητοποίηση σε δράσεις περιβαλλοντικές και πολιτικής προστασίας, ενισχύοντας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη