Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στη Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη βρέθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο 22-23 Νοεμβρίου ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κος Νίκος Συρμαλένιος.

Το απόγευμα της Παρασκευής έδωσε το “παρών” στην παρουσίαση της ιστορικής έρευνας για τις Κυκλάδες από τον πρώην βουλευτή, φιλόλογο και συγγραφέα Νίκο Λεβογιάννη. Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, εξήρε το ιστορικό έργο του συγγραφέα και τη σημαντική συμβολή του στην ανάδειξη των πτυχών της ιστορικής διαδρομής των Κυκλάδων, ιδιαίτερα τα τελευταία 200 χρόνια.

Το Σάββατο, συνοδευόμενος από μέλη της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας και τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου Μπάμπη Πανοτόπουλο, επισκέφθηκε καταρχήν το νοσοκομείο, όπου είχε εκτεταμένη συζήτηση τόσο με τον νέο διοικητή κ. Σαλίβερο όσο και με το σωματείο των εργαζομένων, με γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό. Ενημερώθηκε ότι η διαδικασία των προσλήψεων του προσωπικού με συμβάσεις αορίστου χρόνου με την προκήρυξη του Οκτωβρίου του 2018, βρίσκεται στην ολοκλήρωσή της, ενώ βασικό θέμα για τους εργαζόμενους -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- παραμένει αφενός μεν η εύρεση κατοικίας και αφετέρου οι αξιοπρεπείς εργασιακές σχέσεις και οι αμοιβές, που διεκδικούνται τόσο από τους γιατρούς όσο και από το λοιπό προσωπικό. Ο κος Συρμαλένιος δεσμεύτηκε ότι όπως γινόταν από τη στιγμή της ίδρυσης του νοσοκομείου τον Ιούλιο το 2016, έτσι και τώρα η παράταξή του υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στη στήριξη και την ενδυνάμωση του νοσοκομείου με δημόσιο χαρακτήρα.

Τέλος ο Νίκος Συρμαλένιος μαζί με την αντιπροσωπεία της οργάνωσης και το μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Ανθή Πατραμάνη, επισκέφθηκαν το δημαρχείο, όπου στη συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα συζητώντας όλα τα βασικά ζητήματα του νησιού. Ειδικότερα αναφέρθηκαν στην άμεση ανάγκη προώθησης του νέου λιμένα, στην προώθηση μέτρων εξυπηρέτησης του τουρισμού με αιχμή την κρουαζιέρα, στην  επίλυση της διαχείρισης των απορριμμάτων, σε αναγκαίες τροποποιήσεις στο τοπικό χωροταξικό, στην επιτακτική ανάγκη στήριξης των δημοσίων υπαλλήλων και πρωταρχικά της στέγασης.

Μετά τη Σαντορίνη, ο κος Συρμαλένιος συνέχισε τις επαφές του σε Πάρο και Αντίπαρο.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη