Επίσκεψη Στέφανου Κασσελάκη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε το Σάββατο 20/4 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ευάγγελο Αποστολάκη, την υποψήφια Ευρωβουλευτή από το Νότιο Αιγαίο Κατερίνα Γιαννακά και από μέλη της ΟΜ ΣΥΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τον κο Κασσελάκη υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Ρούσσος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού ενημερώθηκε για το έργο, τις τεχνολογικές υποδομές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και πώς αυτές αξιοποιούνται προκειμένου να αμβλυνθούν οι δυσκολίες της νησιωτικής επιχειρηματικότητας, μίλησε με πολύ θετικά λόγια για όσα του παρουσιάστηκαν.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για σημαντικά θέματα που ανέφερε Πρόεδρος του Επιμελητηρίου για τις Κυκλάδες, όπως η ανάγκη μείωσης των ανισοτήτων των νησιωτικών περιοχών σε σχέση με την ηπειρωτική χώρα, η επαναφορά του ειδικού καθεστώτος μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. και η ανάγκη επανασχεδιασμού αλλά και ενίσχυσης των ενδοκυκλαδικών ακτοπλοϊκών συνδέσεων.

Ο κος Κασσελάκης εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη του για τα παραπάνω, σχετικά δε με τις ενδοκυκλαδικές συνδέσεις τόνισε ότι ένας νέος σχεδιασμός μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα όχι μόνο για τη μετακίνηση των επιβατών αλλά και για τη μεταφορά πλούτου και αγαθών μεταξύ των νησιών.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη