Επίσκεψη του Φ. Φόρτωμα στη Σαντορίνη

Share

Ακούστε το άρθρο

Τη Σαντορίνη επισκέφθηκε πρόσφατα ο βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, με αφορμή την εορτή του Προφήτη Ηλία. Ο κος Φόρτωμας παρευρέθηκε στη Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Ημεροβίγλι, καθώς και στο ιστορικό μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στον Πύργο, όπου τελέστηκε πανηγυρική δοξολογία, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο βουλευτής πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων, κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού. Ξεχωριστή ήταν η συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θήρας, όπου συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την τοπική αγορά, τις υποδομές, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τις προκλήσεις της τουριστικής περιόδου.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του, ο κος Φόρτωμας δήλωσε: “Η Σαντορίνη δεν είναι μόνο ένα παγκόσμιο τουριστικό σύμβολο, αλλά ένας τόπος με βαθιές ρίζες πίστης και παράδοσης. Η σημερινή ημέρα ήταν μια ευκαιρία να συμμετάσχω στις εκδηλώσεις τιμής στον Προφήτη Ηλία, αλλά και να ακούσω από κοντά τις αγωνίες και τις ανάγκες των ανθρώπων της. Η προσωπική επαφή και ο διάλογος με την τοπική κοινωνία είναι για μένα οδηγός στη διεκδίκηση λύσεων που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα των νησιών μας”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη