Επιστρέφει στη Σαντορίνη η Ελένη Μεμετζή

Αναλαμβάνει sports director του ΑΟ Θήρας

Με την Ελένη Μεμετζή ως sports director θα πορευτεί από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΑΟ Θήρας. Η πρώην αθλήτρια και προπονήτρια της Σαντορίνης και μέχρι χθες προπονήτρια των τμημάτων υποδομών της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, θα έχει ενεργό ρόλο και στην ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου.

Η εμβληματική πασαδόρος του ελληνικού βόλεϊ αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ΑΟ Θήρας, έχοντας αφήσει με την πολύτιμη προσφορά και το έργο της, ανεξίτηλη τη “σφραγίδα” της στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας στα πρώτα της βήματα. Από τις πρώτες μέρες της ίδρυσης του συλλόγου το 2012, η Ελένη Μεμετζή ήρθε στη Σαντορίνη ως προπονήτρια (την πρώτη χρονιά ως αθλήτρια-προπονήτρια) της ομάδας που ξεκίνησε από το τοπικό πρωτάθλημα Κυκλάδων και μετά από δύο διαδοχικές ανόδους και την κατάκτηση του τίτλου της Α2 Γυναικών, το 2014 έφτασε στην άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Μια από τις καλύτερες πασαδόρους όλων των εποχών στην Ελλάδα, καθώς ήταν για 14 χρόνια βασικό στέλεχος των Εθνικών μας ομάδων, με 129 διεθνείς συμμετοχές, και με διεθνείς παρουσίες σε Παγκόσμια πρωταθλήματα (2002 10η θέση) και Ολυμπιακούς Αγώνες (2004, 9η θέση), επιστρέφει λοιπόν έπειτα από επτά χρόνια στο “δεύτερο” σπίτι της.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη