Επιστρέφουν οι απευθείας πτήσεις ΗΠΑ-Ελλαδα με τη United Airlines

Ξεκίνησαν οι πτήσεις από/προς Νέα Υόρκη/Νιούαρκ - Από 7/5 ξεκινούν και οι πτήσεις από/προς Ουάσινγκτον

Την καθημερινή και απευθείας εποχική σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης/Νιούαρκ επανεκκίνησε η United Airlines. Από τις 7/5 ξεκινά επίσης και η καθημερινή, απευθείας, εποχική πτήση της United προς την Ουάσινγκτον D.C. Οι δύο πτήσεις είναι προγραμματισμένες έως τις 29 Οκτωβρίου.

Η πτήση Αθήνα-Νέα Υόρκη / Νιούαρκ εκτελείται αυτή τη στιγμή με αεροσκάφος Boeing 767-400, με 39 United PolarisSM business, 70 Economy PlusSM, και 131 economy θέσεις. Από τις 7/5, η πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Boeing 787-10 Dreamliner , με 44 business class θέσεις “United Polaris” με αυτόνομη πρόσβαση, 21 United Premium Plus, 54 Economy PlusSM και 199 economy θέσεις.

Η πτήση από Αθήνα προς το αεροδρόμιο Washington Dulles που θα ξεκινήσει τον Μάιο, θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Boeing 787-8 Dreamliner, με 28 business class θέσεις “United Polaris” με αυτόνομη πρόσβαση, 21 United Premium Plus, 36 Economy Plus και 158 economy θέσεις.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

“Ακόμα και μέσα στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών επέδειξε μεγάλη ανθεκτικότητα και παραμένει ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς και σημαντικές αγορές μας, με σημαντικό ρόλο σε αυτό να διαδραματίζει πάντα η μεγάλη και δραστήρια ελληνοαμερικανική κοινότητα”, δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Αθήνα το 2022 με την επανεκκίνηση των απευθείας πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ”, σημείωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της United, Bob Schumacher. “Με την επιστροφή των πτήσεων προς τη Νέα Υόρκη και από τον επόμενο μήνα προς την Ουάσινγκτον D.C., οι πελάτες μας στην Ελλάδα μπορούν να επωφεληθούν από τις απευθείας συνδέσεις στις ΗΠΑ, καθώς επίσης και από ένα ασυναγώνιστο δίκτυο προορισμών από τους κόμβους της United στα αεροδρόμια New York / Newark και Washington Dulles, τα οποία προσφέρουν βολικές, απευθείας συνδέσεις σε περισσότερους από 95 προορισμούς σε όλη την αμερικανική ήπειρο. Με αρχή από τον Μάιο, και οι δύο πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 787 Dreamliner, προσφέροντας στο κοινό κορυφαία ποιότητα και άνεση, προσφέροντας τη σουίτα United Polaris και την καμπίνα επιβατών United Premium Plus”, συμπλήρωσε.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη