ΑΟ Θήρας: Επιστροφή στη Volleyleague κόντρα στον Αίαντα

Στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται οι εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, καθώς το Σάββατο 9/2 στις 18:00 θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα Ευόσμου.

Αφήνοντας στην άκρη την ήττα από την Aydin και τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχουν για την πρόκριση στους 4 του Challenge Cup την επόμενη εβδομάδα, η ομάδα της Σαντορίνης επικεντρώνεται στον αγώνα του Σαββάτου, απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας (20 β.), με 7 νίκες και 7 ήττες μέχρι στιγμής. Η τελευταία του νίκη ήταν στην προηγούμενη αγωνιστική, εντός έδρας απέναντι στον Άρη.

Ο ΑΟ Θήρας βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 35 βαθμούς, 3 λιγότερους από τον πρώτο Ολυμπιακό και 2 περισσότερους από τον τρίτο Πανναξιακό. Προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι σε δυνατές ομάδες (εκτός έδρας με Άρη και εντός έδρας με Πανναξιακό) συν την προχθεσινή ήττα στο τάι μπρέικ από την Aydin, οπότε πρέπει να δείξει προσοχή και να μην επηρεαστεί από τον παράγοντα κούραση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής, που θα γίνουν επίσης το Σάββατο 9/2, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Θέτιδα, ο Άρης τον Πορφύρα, το Μαρκόπουλο τους Μακεδόνες, η Ηλιούπολη την Κόρινθο και τέλος ο Ηλυσιακός τον Πανναξιακό.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη