20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Ηλιούπολη θέλει ο ΑΟ Θήρας

Το Σάββατο 17/3 στις 19:00 στο ΔΑΠΠΟΣ

Share

Μετά από πολύ καιρό, ο ΑΟ Θήρας παίζει εντός έδρας για αγώνα πρωταθλήματος και το Σάββατο 17/3 υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ την Ηλιούπολη για την 20η αγωνιστική της Volleyleague.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, σε απόσταση αναπνοής από τον Άρη (36 β.) και τους Μακεδόνες (39 β. με έναν αγώνα περισσότερο). Για να διατηρηθεί εντός τετράδας με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα θέλει μόνο νίκες στους τρεις τελευταίους αγώνες της κανονικής διάρκειας (εντός με Ηλιούπολη, εκτός με Κόρινθο και εντός με Πορφύρα).

Σε αυτό το μήκος κύματος, ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Γιώργος Ρούσης, με δηλώσεις του στο Atlantea, ζητά σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας και νίκες μέχρι τέλους. Όσον αφορά στον αντίπαλο του Σαββάτου, θεωρεί την Ηλιούπολη “μια αξιομαχη ομάδα που και με την έλευση της Κωνσταντίνου έχει αλλάξει πρόσωπο”.

Ο αγώνας στο ΔΑΠΠΟΣ ξεκινά στις 19:00 και η παρουσία των φιλάθλων σίγουρα θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στη νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ Άρη και Μακεδόνων. Επίσης, ο Πανναξιακός υποδέχεται την Κόρινθο και ο Αίαντας τον Ολυμπιακό.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη