21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Επιστροφή των “Boutari Chefs’ Stories” και βιβλιοπαρουσίαση στο Οινοποιείο Μπουτάρη

Share

Ένα μοναδικό οινογευστικό event αποκλειστικά για επαγγελματίες θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/3, ώρα 12:00-16:00, στο οινοποιείο Μπουτάρη της Σαντορίνης, με στόχο την ανάδειξη της υψηλής ελληνικής γαστρονομίας και του ποιοτικού ελληνικού οίνου.

Οι γνωστοί σεφ Πάνος Ιωαννίδης, Φάνης Μαϊκαντής, Γιώργος Δόσπρας, Κώστας Αγγελόπουλος, Marco Zeffirino Belloni και Κώστας Δημόπουλος θα εμπνευστούν από τα κρασιά Μπουτάρη και θα ετοιμάσουν ξεχωριστά πιάτα, για να τα συνοδέψουν και να τα αναδείξουν.

Η προσέλευση γίνεται μόνο με πρόσκληση και κατόπιν επικοινωνίας με την κα Καλλιόπη Πιπέρη στα τηλέφωνα 2286081011, 6972921323

Διαφήμιση

Αμέσως μετά, στις 16:00, είναι προγραμματισμένη ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο “Risotti“, του Πάνου Ιωαννίδη, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

“Επιθυμία μου δεν είναι να προτείνω ακόμα ένα βιβλίο συνταγών. Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε μεν τις συνταγές μου και κάποιες από τις ιδέες μου, αλλά κυρίως θα βρείτε την έμπνευση και τον δρόμο για να δημιουργήσετε εσείς το δικό σας ριζότο. Στις σελίδες του παρουσιάζω, με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις μου, τις τεχνικές που απαιτεί ένα ριζότο, καθώς και τις συμβουλές, τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στο ριζότο που εκφράζει εσάς. Σε αυτό το βιβλίο εγώ θα σας δείξω τον τρόπο και θα σας εξηγήσω τη φιλοσοφία, αλλά την προσωπικότητα στη γεύση θα τη βάλετε εσείς”, λέει στο οπισθόφυλλο του βιβλίου του ο Πάνος Ιωαννίδης. Από κοντά θα έχει σίγουρα να πει περισσότερα…

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη