Επιτακτική η ανάγκη άμεσης προβολής της Σαντορίνης

Ναυάγησαν οι προσπάθειες για τη συγκρότηση κυβέρνησης και η διενέργεια εκλογών είναι πλέον γεγονός. Οι επιπτώσεις στον τουρισμό είναι προφανές ότι θα είναι σημαντικές καθώς ένα κλίμα αβεβαιότητας για την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα διαχέεται (και δικαίως) από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η Σαντορίνη εξαρτάται από τον τουρισμό και υπάρχει άμεση ανάγκη να ληφθούν μέτρα ώστε οι συνέπειες της κρίσης να είναι κατά το δυνατό λιγότερες, λαμβάνοντας υπόψη ότι το νησί έχει μεγάλης διάρκειας τουριστική περίοδο σε σύγκριση με άλλους ελληνικούς προορισμούς.

Η προσέλκυση των φώτων των διεθνών μέσων ενημέρωσης στη Σαντορίνη είναι σήμερα επιτακτική προτεραιότητα. Η επαναλειτουργία του Αρχαιολογικού Χώρου Ακρωτηρίου δεν έχει γίνει ακόμα επαρκώς γνωστή και θα μπορούσε να είναι το κεντρικό θέμα μιας εκστρατείας προβολής του νησιού εκτός και εντός Ελλάδας.

Μια οργανωμένη προσπάθεια άμεσης προβολής είναι επιτακτική, ώστε οι απώλειες που υπάρχουν στην αρχή της σεζόν να αντισταθμισθούν με οφέλη στο τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη