Σαντορίνη: Επίθεση μπράβων στον προϊστάμενο της Πολεοδομίας

Προσωρινά κλειστή για το κοινό η Υπηρεσία Δόμησης

Επίθεση με γροθιές από δύο άγνωστους, εύσωμους άντρες, δέχθηκε σήμερα (16/7) το πρωί ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομίας) Θήρας Λευτέρης Παπαδόπουλος, μέσα στον χώρο της υπηρεσίας. Οι άγνωστοι τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν βίαια, απαιτώντας να επαναλάβει τρεις φορές ότι δε θα ξανασχοληθεί με την οικοδομική άδεια συγκεκριμένου επιχειρηματία, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τον χώρο της υπηρεσίας άνω κάτω και έχοντας προκαλέσει υλικές ζημιές.

Αμέσως ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή η οποία μετέβη στην ΥΔΟΜ και διακόμισε τον τραυματισμένο υπάλληλο στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου και του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Παράλληλα κλήθηκε και η Αστυνομία, αλλά όταν μετέβη στον χώρο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Θήρας δηλώνει κατηγορηματικά ότι τα σκοτεινά συμφέροντα δεν πρόκειται να τον εκτρέψουν από την προσπάθεια που κάνει για να επικρατεί η έννομη τάξη στο νησί μας. Παράλληλα, για μία ακόμα φορά ζητείται να στελεχωθούν οι δημοτικές και κρατικές υπηρεσίες οι οποίες είναι δραματικά υποστελεχωμένες, αίτημα που έχει επανειλημμένως γνωστοποιηθεί στα αρμόδια υπουργεία.

“Είναι άσειστη η βούληση της Δημοτικής Αρχής να συνεχίσει την προσπάθεια να παταχθεί η ανομία με κάθε δυνατό και νόμιμο τρόπο. Πράξεις αυτού του είδους δεν τρομοκρατούν κανέναν και πολύ περισσότερο δεν θα σταματήσουν τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής προς αυτή την κατεύθυνση” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Προκειμένου να αποκατασταθούν οι υλικές ζημιές στον χώρο, καθώς και η λειτουργία του αρχείου της υπηρεσίας, η ΥΔΟΜ θα παραμείνει κλειστή από σήμερα Δευτέρα 16/7 μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 23/7.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη