Επιτυχημένη η παρουσία του ΑΣ Βασιλιάς Θήρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάι Τάι

Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις και την ανοδική τους πορεία, οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου Βασιλιάς Θήρας (K-TEAM) κατάφεραν να διακριθούν στους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μουάι Τάι 2022 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου στην Αργυρούπολη Αττικής.

Την πιο σημαντική διάκριση πέτυχε η Αριάδνη Αντρέι που κατάφερε να είναι στο βάθρο των νικητών της Ά κατηγορίας, στα -51 κιλά, ηλικίας 14-15 ετών.

Αγωνίστηκαν επίσης οι:

– Λιγνός Άγγελος, νικητής και στους δύο αγώνες στην κατηγορία VS
– Δεναξά Αικατερίνη, νικήτρια σε κατηγορία VS
– Ηλιού Ορέστης, ήττα σε κατηγορία VS
– Ηλιού Χριστίνα, ισοπαλία σε κατηγορία Novice

Η διοίκηση του συλλόγου, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τις ευχαριστίες της στους αθλητές για το ήθος, την άψογη συμπεριφορά και τη μαχητικότητά τους στον αγωνιστικό χώρο, με σεβασμό στον αντίπαλο και στους κανόνες της ομοσπονδίας, τους γονείς των αθλητών και τους συνοδούς για την άψογη συνεργασία στα ταξίδια της ομάδας, τον προπονητή Καραμολέγκο Αρτέμιο για την σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση των αθλητών, καθώς και στους υποστηρικτές και χορηγούς του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος και το Δ.Σ του Οργανισμού συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιδόσεις και τις εμφανίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. “Η σπουδαία δουλειά που πραγματοποιείται από τους συλλόγους στα μαχητικά αθλήματα του νησιού μας τα τελευταία χρόνια αντικατοπτρίζεται συνεχώς στους αγώνες και ο ΔΑΠΠΟΣ περήφανα θα συνεχίζει να στηρίζει με θέρμη τις προσπάθειες τους”, τονίζεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη