Σαντορίνη: Επιτυχημένο το Final 4 βόλεϊ νεανίδων Κυκλάδων

Με ωραία παιχνίδια και δυνατές αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε το Final 4 του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο βόλεϊ της κατηγορίας Κ20-νεανίδων, που φιλοξενήθηκε στη Σαντορίνη το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου. Την πρώτη θέση κατέκτησε ο ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου, τη δεύτερη θέση ο Απόλλωνας Νάξου, την τρίτη θέση ο ΑΟ Θήρας και την τέταρτη ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου.

Η ομάδα της Σαντορίνης, αν και έχασε στον ημιτελικό του Σαββάτου από το Νεώριο, κατάφερε στον μικρό τελικό να κερδίσει τον Φοίνικα Σύρου, κάνοντας μάλιστα μεγάλη ανατροπή μετά το αρχικό 0-2, για να πάρει τελικά την τρίτη θέση.

Ο Α.Ο. Θήρας, που είχε αναλάβει τη διοργάνωση του Final 4, με ανακοίνωσή του συγχαίρει όλες τις αθλήτριες όλων των ομάδων και τους προπονητές τους για τις προσπάθειές τους κι εύχεται το βόλεϊ στις Κυκλάδες να συνεχίσει τη δυναμική του και αισιόδοξη παρουσία και πορεία. Ευχαριστεί επίσης όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια πραγματοποίησή της αλλά και όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΠΠΟΣ, και εύχεται η διοργάνωση αυτή να διοργανώνεται με ολοένα και μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη