Έργα μικρών καλλιτεχνών από τη Σαντορίνη διαγωνίζονται στη μακρινή Ιαπωνία

Στον 20ο παγκόσμιο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής Biennial World Children’s Art Exhibition παίρνουν μέρος έξι μικροί καλλιτέχνες από τη Σαντορίνη, μαθητές των παιδικών τμημάτων της ART.t.o.S. (Art Team of Santorini).

Η διοργάνωση πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην Ιαπωνία, με τη συμμετοχή παιδιών 4-15 ετών, παρουσιάζοντας παιδικά έργα τέχνης από όλο τον κόσμο, με απώτερο στόχο να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της ζωγραφικής για να ενισχύσει τα όνειρα και τη δημιουργικότητα των μικρών παιδιών. Η έκθεση αποσκοπεί επίσης στην περαιτέρω κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών του κόσμου και της διαφορετικότητας του τρόπου ζωής παγκοσμίως.

Μερικά από τα παιδιά που πήραν μέρος από τη Σαντορίνη, θέλησαν να αναδείξουν τον τόπο τους μέσα από το έργο τους και προσπάθησαν να αποτυπώσουν με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα που έχουν για το νησί και τα όνειρά τους για αυτό.

Η επιλογή των έργων που θα εκτεθούν στην έκθεση που θα γίνει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης της πόλης Καναγκάου στην Ιαπωνία, θα γίνει τον προσεχή Μάρτιο. Η απονομή των βραβείων θα γίνει τον Ιούλιο.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη