20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δημοτικό οδικό δίκτυο

Share

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμος Θήρας, επανεκκινούν άμεσα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δημοτικού οδικού δικτύου, που είχαν διακοπεί λόγω έλλειψης υλικών της εργολαβίας.

Συγκεκριμένα, από αύριο Τρίτη 17/5, στο δημοτικό οδικό δίκτυο από την Πολυκλινική έως το Φηροστεφάνι (ξενοδοχείο Ερατώ) ξεκινούν οι προπαρασκευαστικές εργασίες  ασφαλτόστρωσης (φρεζάρισμα κλπ). Το τμήμα αυτό για όσο διαρκούν οι εργασίες θα παραμείνει κλειστό για τα οχήματα.

Για τη διευκόλυνση των συνεργείων που εκτελούν το έργο, οι κάτοχοι οχημάτων της περιοχής καλούνται να μην παρκάρουν στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα και όσοι χρησιμοποιούν χώρους στάθμευσης στο δίκτυο να απομακρύνουν τα οχήματα τους.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα τμήματα των οδών που θα ασφαλτοστρωθούν (Ημεροβίγλι, Ακρωτήρι, Έξω Γωνιά), για τα οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση και τα οποία όμως θα παραμείνουν ανοικτά για την κυκλοφορία, με διευκόλυνσή της.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Θήρας Γρηγόρη Μαντούση το έργο θα προχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα και ζητά την κατανόηση των κατοίκων στις περιοχές εκτέλεσης και την μέγιστη διευκόλυνση των συνεργείων.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη