Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Θήρας Γρηγόρη Μαντούση, από αύριο Παρασκευή 3/7 και για τις επόμενες ημέρες πρόκειται να γίνει ασφαλτόστρωση σε τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου των Φηρών.

Τα τμήματα που θα ασφαλτοστρωθούν είναι τα εξής :

  1. Από την είσοδο του οικισμού στο ύψος του αρτοποιείου “Μυλωνάς” – Νεκροταφείου, έως το τέλος της οδού που διασταυρώνεται με τη νέα οδό Αεροδρομίου – Οίας προς Βουρβούλο.
  2. Από το αρτοποιείο “Μυλωνάς” η οδός που οδηγεί προς τον ΟΑΕΔ, έως το σημείο που διασταυρώνεται με τη νέα οδό Αεροδρομίου – Οίας στο ύψος του Λυκείου Θήρας.
  3. Από την πλατεία Φηρών στο ύψος που ξεκινά το πλακόστρωτο, έως το ύψος του ξενοδοχείου “Deadalus” και από εκεί έως το Νεκροταφείο των Φηρών.
  4. Από το παλαιό Κέντρο Υγείας έως το τέλος της οδού στο ύψος που βρίσκεται το Ίδρυμα Μπελλώνια.
  5. Η οδός που οδηγεί από τα Φηρά προς το κάμπινγκ, έως το τέλος της οδού στο ύψος που βρίσκεται το ξενοδοχείο “Golden Star”.

Η Δημοτική Αστυνομία θα ειδοποιεί από την προηγούμενη ημέρα για το τμήμα του δρόμου που θα ασφαλτοστρώνεται, με ειδοποιητήρια πάνω στα οχήματα του ανάλογου τμήματος. Παρακαλούνται οι κάτοχοι οχημάτων, να απομακρύνουν τα οχήματά τους από το οδόστρωμα, ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν απρόσκοπτα και στο μικρότερο δυνατόν χρονικό διάστημα.

Οι οδηγοί παρακαλούνται επίσης να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμοδίων για τις κυκλοφοριακές κατευθύνσεις που θα τροποποιούνται αναλόγως.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here