Εργασίες επισκευής υποδομών στη Θηρασιά από τη ΔΕΥΑΘ

Σε μια σειρά εργασιών για επισκευή και ολοκλήρωση έργων υποδομής στη Θηρασιά προχώρησε το τελευταίο διάστημα και με ταχείς ρυθμούς η ΔΕΥΑ Θήρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΘ:

  1. Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου επιφανειακού αντλιοστασίου πόσιμου νερού από πολυαιθυλένιο. Χωρίς την κατασκευή του, δεν θα ήταν δυνατή σήμερα η υδροδότηση της Θηρασιάς, καθώς το παλαιό υποβρύχιο αντλιοστάσιο είχε πλήρως διαβρωθεί και καταστραφεί.
  2. Ολοκληρώθηκε μετά από εντατικές εργασίες των εργαζομένων της ΔΕΥΑΘ ο καθαρισμός και η μόνωση της κεντρικής τσιμεντένιας δεξαμενής στη Ρίβα, η οποία παρουσίαζε διαρροές.
  3. Ολοκληρώνεται άμεσα η αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων του παλαιού αντλιοστασίου πόσιμου νερού με σωλήνες πολυαιθυλενίου, ώστε να υπάρχουν δύο ανεξάρτητα αντλιοστάσια υδροδότησης της Θηρασίας.
  4. Τοποθετήθηκε νέος ηλεκτρικός πίνακας που επιτρέπει τη λειτουργία των ανεξάρτητων αντλιοστασίων θαλάσσης αυτόματα και δυνατότητα παρακολούθησης της λειτουργίας τους από απόσταση.

“Ο στόχος της ΔΕΥΑΘ είναι να προχωρά άμεσα στην επίλυση των προβλημάτων αλλά και στη συντήρηση των εγκαταστάσεων της, ώστε να διευκολύνει την ποιότητα αλλά και την απρόσκοπτη πρόσβαση των κατοίκων της Θηρασιάς στην υδροδότησή τους” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη