Εργασίες συντήρησης σε αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΠΠΟΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ετήσιες παρεμβάσεις βελτίωσης των αγωνιστικών χώρων και των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΠΠΟΣ, με στόχο τα γήπεδα να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την έναρξη της προετοιμασίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων του νησιού.

Όπως έκανε γνωστό ο ΔΑΠΠΟΣ, έχουν γίνει εργασίες συντήρησης στα γήπεδα και στους περιβάλλοντες χώρους τους, ενώ αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Γήπεδο Φηρών και στο γήπεδο 7×7 στον Αγ. Γεώργιο εργασίες καθαρισμού, χτενίσματος και προσθήκης υλικού στον τεχνητό χλοοτάπητα.

“Η διοίκηση του ΔΑΠΠΟΣ επιδιώκει πάντα τις καλύτερες συνθήκες για τους αθλητές που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στεκόμαστε ενεργά δίπλα στις ομάδες του νησιού μας για να μπορούμε να χειροκροτάμε περήφανα τις προσπάθειές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΔΑΠΠΟΣ, επισημαίνοντας πως έχουν επίσης προγραμματιστεί παρεμβάσεις σε όλους τους τους αθλητικούς χώρους και ευχαριστώντας το κοινό για την υπομονή και την καλή συνεργασία.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη