21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο Πύργου – Έξω Γωνιάς

Στην ευθεία Πύργου-Φηρών συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης

Share

Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου πρόκειται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 8 Μαρτίου τα συνεργεία του Δήμου Θήρας, από την Έξω Πλατεία του Πύργου έως την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους Έξω Γωνιάς.

Οι εργασίες, εκτός από την τακτική συντήρηση του οδικού τμήματος, αφορούν και στην κατασκευή ρείθρου (αυλάκι ομβρίων υδάτων) εκατέρωθεν του δρόμου και θα ολοκληρωθούν σε 10 ημέρες περίπου.

Ζητώντας την κατανόηση όλων, ο Αντιδήμαρχος Θήρας Γρήγορης Μαντούσης ενημερώνει ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται με επιτόπιες ρυθμίσεις από τα συνεργεία και για τον λόγο αυτό καλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων.

Σε εξέλιξη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του κεντρικού δημοτικού δικτύου
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης κεντρικών σημείων του οδικού δικτύου του Δήμου Θήρας. Τα συνεργεία εκτελούν εργασίες στην ευθεία Φηρών-Πύργου, αφού ολοκλήρωσαν την κάθετη οδό από τη διασταύρωση Φηρών – Μεσαριάς έως τη διασταύρωση της ευθείας στο οδικό τμήμα Νοσοκομείου – ΔΑΠΠΟΣ.

Και σε αυτή την περίπτωση, ο κος Μαντούσης εφιστά την προσοχή των οδηγών που κινούνται στο συγκεκριμένο τμήμα του οδικού δικτύου, τόσο μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών όσο και μέχρι την τελική διαγράμμιση και οριστική σήμανση της οδού. Το έργο εκτελείται τμηματικά με τις κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και χωρίς τη συνολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η ευθεία των Φηρών είναι ένα από τα λίγα μεγάλα ισόπεδα ευθύγραμμα τμήματα του οδικού δικτύου του νησιού και ως εκ τούτου κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός ο έλεγχος της ταχύτητας στα όρια του προβλεπόμενου ανώτατου αστικού ορίου. Οι οδηγοί θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τα όρια του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, γνωρίζοντας ότι σε όλο το μήκος του δρόμου βρίσκονται κι εξυπηρετούν πεζούς και αθλούμενους οι πεπλατυσμένες ζώνες πεζοδρομίου της Σαντορίνης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη