Σαντορίνη: Εργασίες συντήρησης των φρακτών στα πρανή του Αθηνιού

Στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας ασφάλειας και ζωής, ο Δήμος Θήρας ανέλαβε την πρωτοβουλία για την μερική άρση της επικινδυνότητας στην Επαρχιακή Οδό Φηρών – Αθηνιού, δρομολογώντας την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών:

– Αποφόρτιση των φρακτών ανάσχεσης βραχοπτώσεων που έχουν επιβαρυνθεί με κατολισθήσεις φερτών υλικών
– Αντικατάσταση τμήματος φράχτη ανάσχεσης και προστασίας από κατολισθήσεις που έχει καταστραφεί από πτώσεις βράχων και έχει απωλέσει σημαντικό μέρος της λειτουργικής του ικανότητας.
– Επιδιόρθωση πλεγμάτων σε τμήματα των φρακτών ανάσχεσης βραχοπτώσεων που έχουν επισημανθεί ως επικίνδυνα και χρήζουν αποκατάστασης.

 

Οι εργασίες ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 23/2 και αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 30 ημερολογιακές ημέρες. Λόγω της φύσης των εργασιών, θα απαιτείται η περιοδική διακοπή της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, από και προς το λιμάνι του Αθηνιού.

“Παρακαλούμε για την ιδιαίτερη προσοχή των οδηγών και ζητούμε συγνώμη για την πιθανή ταλαιπωρία έως την ασφαλή ολοκλήρωση των εργασιών, πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Θήρας.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη