Έρχεται καμπάνια παγκόσμιας εμβέλειας για τη Ρόδο

Τηλεδιάσκεψη με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη είχε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς η δυναμική εξέλιξη της τουριστικής κίνησης στη Ρόδο, μετά τις μεγάλες πυρκαγιές, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα του Υπουργείου. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και η διαφημιστική εταιρία Ogilvy, με την οποία θα δράσουν από κοινού για την παγκόσμια προβολή του νησιού.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουν εξαγγελθεί από το Υπουργείο Τουρισμού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Ogilvy ετοιμάζει εντός των ημερών μια καμπάνια παγκόσμιας εμβέλειας με το μήνυμα “Rhodes, What you love is here”, μέσα από την οποία θα προβληθούν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, ενός προορισμού που μπορεί να χαρίσει μοναδικές αναμνήσεις και εικόνες, ικανές να αφήσουν το αποτύπωμά τους σε κάθε επισκέπτη.

Πρωτοβουλία για την τόνωση της Ρόδου και από τη Marketing Greece
Στο μεταξύ, επιδεικνύοντας για μια ακόμη φορά γρήγορα αντανακλαστικά, η Marketing Greece έχει δημιουργήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με το μήνυμα “Rhodes, More Welcoming Than Ever!” προκειμένου να διαδοθεί ευρέως ότι η Ρόδος είναι ανοιχτή και υποδέχεται τουρίστες.

Το υλικό είναι διαθέσιμο για ελεύθερη χρήση εδώ.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη