Εστία Πύργου: Χοροεσπερίδα στο πλαίσιο του Έτους Γαστρονομίας

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ κ. Μάκης Ζώρζος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 η ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ, στο εστιατόριο Πύργος, στον Πύργο.

Τα χορευτικά σχήματα του συλλόγου άνοιξαν την εκδήλωση με τους μικρούς χορευτές να “κλέβουν την παράσταση”. Το μουσικό σχήμα του Μανώλη Φύτρου κράτησε συντροφιά στους παριστάμενους, πολλοί από τους οποίους χόρευαν μέχρι αργά.

Το φαγητό πολύ καλό συνοδευόμενο από εμφιαλωμένα κρασιά της Santowines και του Χαρίδημου Χατζηδάκη με όλες τις φιάλες να έχουν το σήμα του ΕΤΟΥΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ μιας και η χοροεσπερίδα ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις του.

Στη χοροεσπερίδα προσκλήθηκε και παραβρέθηκε η δημοσιογραφική αποστολή του ΟΙΝΟΧΟΟΥ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Σαντορίνη, προετοιμάζοντας δημοσιογραφικό και φωτογραφικό υλικό για στο ΕΤΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ που θα δημοσιευθεί στους επόμενους μήνες καθώς το ΕΤΟΣ θα εξελίσσεται.

Παρόντες επίσης ήταν ο Δήμαρχος Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Χλωρίδης και οι Αντιδήμαρχοι  Ιωάννης Αργυρός και Νικόλαος Καμπουράκης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη