Ετος Γαστρονομίας: Η εκπαίδευση των επαγγελματιών σε προτεραιότητα

Εκατό άτομα παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες την 18/4/2013.
Φωτογραφία: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου

Έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία η επιτυχία των εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη”, με στόχο την επίτευξη του βέλτιστου χειρισμού και παρουσίασης του κρασιού και των λοιπών τοπικών προϊόντων.

Τα σεμινάρια απευθύνονται στους επαγγελματίες των επιχειρήσεων εστίασης και φιλοξενίας, καθώς και άλλων ενδιαφερομένων επιχειρήσεων και έχουν θέμα: “Το Κρασί και τα Τοπικά Προϊόντα της Σαντορίνης στη Σύγχρονη Εστίαση”.

Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί δύο σεμινάρια. Το πρώτο στις 2 Απριλίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων και το δεύτερο την περασμένη Πέμπτη 18 Απριλίου στο Αμφιθέατρο του Οινοποιείου Μπουτάρη

To επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00 και πάλι στο Αμφιθέατρο του Οινοποιείου Μπουτάρη.

Εισηγητές στα σεμινάρια είναι επιστήμονες-στελέχη επιχειρήσεων της Σαντορίνης που δραστηριοποιούνται στο χώρο. Την επιμέλεια και τον συντονισμό των σεμιναρίων έχει η κα Αγγελική Γεωργαντοπούλου. Η προσφορά όλων είναι εθελοντική και δεν υπάρχει κανενός είδους αμοιβή.

Η διάρκεια του κάθε σεμιναρίου είναι περίπου 3 ώρες, με ένα διάλειμμα και δίνεται χρόνος για διατύπωση ερωτημάτων και παροχή διευκρινίσεων. Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν. Με τη λήξη των σεμιναρίων δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη