Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με παρούσα και τη Σαντορίνη

Αν και το φετινό καλοκαίρι είναι ξανά διαφορετικό, η μουσική βρίσκει τον τρόπο να δώσει τον τόνο και τον ρυθµό για αισιοδοξία, συνεργασίες και νέα ξεκινήµατα. Σε πείσμα των δύσκολων καιρών, η 22η διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισµού και Αθλητισµού και χάρη στην ισχυρή θέληση και την συντονισµένη προσπάθεια δηµόσιων και ιδιωτικών φορέων από όλη την Ελλάδα, θα πραγµατοποιηθεί και φέτος.

Από το Ηρώδειο έως την µεσαιωνική πόλη της Ρόδου, η Ξάνθη, η Αρχαία Στράτος – Αχελώος, η Αλεξανδρούπολη, η Κρέντη Αγράφων, η πλατεία Βαρνάβα, η Αµφιλοχία, η Σαντορίνη, η Συκιά Κορινθίας, η Λάρισα, η Κόρινθος, το Μεσολόγγι, η Λειβαδιά, τα Κρέστενα και άλλες πόλεις και περιοχές της χώρας ετοιµάζονται να πληµµυρίσουν ξανά µε νότες και µελωδίες.

Την Σαντορίνη, µε τοπικό συντονιστή για ενδέκατη χρονιά το Εθνικό Ωδείο Θήρας, θα εκπροσωπήσουν διαδικτυακά, µουσικά σύνολα που συµπράττουν σε ένα βίντεο κλιπ που επιµελήθηκε και παρήγαγε ο Δηµοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισµός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.). Μέσα από γνωστές µελωδίες, αναδεικνύονται οι οµορφιές και τα ιδιαίτερα σηµεία του νησιού, προβάλλοντας πανελλαδικά τον υπέροχο τόπο µας!

Ραντεβού τη Δευτέρα 21/6 στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη