19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εξαγορά των καταστημάτων της Αφοί Δεναξά από τον Μασούτη

Share

Ενισχυμένη παρουσία θα έχει προσεχώς στη Σαντορίνη η αλυσίδα Μασούτης, η οποία εξαγόρασε σειρά καταστημάτων σούπερ μάρκετ από την Αφοί Ιωάννου Δεναξά ΕΠΕ, με έδρα το Εμπορείο.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. γνωστοποίησε στις 13/10 στην Επιτροπή Ανταγωνισμού την απόκτηση του ελέγχου καταστημάτων χονδρικής και λιανικής πώλησης που διατηρεί η αλυσίδα Αφοί Δεναξά σε Σαντορίνη, Μύκονο και Αττική.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του καλοκαιριού ξεκίνησε να λειτουργεί στον Πύργο το πρώτο κατάστημα Μασούτης στη Σαντορίνη (πρώην σούπερ μάρκετ Βιδάλης).

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η Αφοί Δεναξά ΕΠΕ, που διαθέτει αρκετά ιδιόκτητα ακίνητα και αγροτεμάχια στη Σαντορίνη, βάσει του τελευταίου δημοσιευμένου ισολογισμού της (2020) είχε πωλήσεις 20 εκατ. ευρώ από 26,5 εκατ. ευρώ το 2019, καθαρά κέρδη 1,179 εκατ. ευρώ από 1,084 ευρώ και ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα 2,09 εκατ. ευρώ από 936.143 ευρώ το 2019.

Με τη νέα αυτή εξαγορά, η αλυσίδα Μασούτης θα προσθέσει στον τζίρο της επιπλέον 20 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονα θα ισχυροποιήσει την παρουσία της στην αγορά της Σαντορίνης, όπου ήδη δραστηριοποιούνται τρεις ακόμα μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ (Σκλαβενίτης, ΑΒ, Lidl).

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη