Λεπτομερή έλεγχο πρωτοβάθμιων εξετάσεων στους φιλοξενούμενους του Πτωχοκομείου Θήρας έκανε χθες (25/5) ομάδα γιατρών του Γ.Ν. Θήρας που επισκέφτηκε τον χώρο, μετά από πρωτοβουλία του Διοικητή του νοσοκομείου, κου Βασίλη Μαλαματένιου.

Όπου απαιτήθηκε, έγινε συγχρόνως και αιμοληψία, ενώ ενημερώθηκαν οι φάκελοι υγείας των τροφίμων και δόθηκαν ιατρικές οδηγίες. Ο Διοικητής του Γ.Ν. Θήρας δεσμεύτηκε ότι ανάλογες επισκέψεις ιατρικών και παραϊατρικών ομάδων θα επαναλαμβάνονται και στο μέλλον, ενώ σε συνεννόηση με τον Διευθυντή του Ιδρύματος κο Εμμανουήλ Λειβαδάρο προγραμματίστηκε επίσκεψη ομάδας φυσιοθεραπευτών για φυσιοθεραπείες και κινησιοθεραπείες.

Αξίζει να σημειωθεί πως, καθώς τους τελευταίους μήνες τηρούνται πλήρεις ιατρικοί φάκελοι για κάθε φιλοξενούμενο στο Πτωχοκομείο, οι τωρινές εξετάσεις κρίθηκαν πολύ βελτιωμένες σε σύγκριση με προηγούμενες.

Οι εξετάσεις έγιναν από τον κο Σαχ Χαμίντ, Διευθυντή Γενικής Ιατρικής, τον κο Γιώργο Τζώρζη, Διευθυντή Παθολογίας και τη νοσηλεύτρια κα Δήμητρα Αναγνώστου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here