ΔΕΥΑΘ: Εξετάζεται η επιβράβευση των συνεπών καταναλωτών

Συνάντηση με τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας είχε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ Μανόλης Ορφανός, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα ζητήματα που ανακύπτουν λόγω της πανδημίας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΘ Πέτρος Πρέκας, η σύμβουλος του προέδρου Ειρήνη Βλαβιανού, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Μάϊνας.

Πολλά από τα θέματα που τέθηκαν αφορούν παθογένειες πολλών ετών, ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, και για τον λόγο αυτό γίνεται μια ιεράρχηση εκείνων των προβλημάτων προς επίλυση. Όπως εξήγησε, η μείωση των τελών είναι κάτι που εξετάζεται αλλά δεν μπορεί να γίνει άμεσα αλλά μόλις τελειώσει η πανδημία. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, θα υπάρξει μελέτη για τη νέα τιμολογιακή πολιτική, η οποία θα δρομολογηθεί μερικούς μήνες μετά τη λειτουργία του νέου εργοστασίου αφαλάτωσης στην Αγ. Παρασκευή, όταν δηλαδή όλο το νησί θα υδρεύεται με αφαλατωμένο νερό.

Ο κος Ορφανός έκανε επίσης γνωστό ότι είναι υπό διαρκή συζήτηση το ενδεχόμενο να επιβραβευτούν σε μεταγενέστερο χρόνο οι συνεπείς καταναλωτές. Μέχρι τώρα έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια, όπως τόνισε, να εισπραχθούν παλαιότερες οφειλές και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Οι επιχειρήσεις που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν υπόκεινται σε ρυθμίσεις οφειλών, ενώ από τους χρόνιους οφειλέτες αφαιρούνται ρολόγια.

“Η ΔΕΥΑΘ στέκεται δίπλα στους πολίτες και τους επαγγελματίες του νησιού και συμβάλλει αποτελεσματικά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της παρέχοντας πλέον καλύτερες υπηρεσίες στους καταναλωτές” συμπλήρωσε ο κος Ορφανός.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη