Το κρουαζιερόπλοιο Azamara PursuitΈξι κρουαζιέρες στην Ελλάδα από την άνοιξη του 2021 θα πραγματοποιήσει το Azamara Pursuit. Η επιβίβαση και αποβίβαση θα γίνεται στον Πειραιά και οι ενδιάμεσες στάσεις θα είναι σε Μύκονο, Έφεσο (Κουσάντασι), Πάτμο, Ρόδο, Σαντορίνη και Ηράκλειο. Οι κρουαζιέρες θα έχουν διάρκεια 7 νύχτες και θα ξεκινήσουν από τις 9 Μαΐου.

Η Azamara ανακοίνωσε επίσης τα δρομολόγιά της για το 2022 καθώς και το πρώτο τρίμηνο του 2023, συμπεριλαμβάνοντας παγκοσμίως περισσότερες από 80 νέες κρουαζιέρες και περισσότερες από 170 διανυκτερεύσεις σε λιμάνια καθώς και 300 αναχωρήσεις αργά το βράδυ. Νέες προσθήκες είναι οι κρουαζιέρες: Greece Country-Intensives, κρουαζιέρες στη Μαύρη Θάλασσα και κρουαζιέρες σε Αίγυπτο και Ισραήλ, ενώ συνεχίζονται και οι κρουαζιέρες στην Νότια Αφρική, στον Ειρηνικό Ωκεανό και τη Νέα Ζηλανδία, καθώς και country intensive κρουαζιέρες στην Ιαπωνία και τη Νότια Αμερική- Ανταρκτική!

Συνολικά τα πλοία της εταιρείας θα προσεγγίζουν 275 λιμάνια σε περισσότερες από 70 χώρες. Τα 26 από αυτά θα είναι στην Ελλάδα, με δύο μάλιστα προσθήκες, αυτές της Σύρου και της Τήνου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here