20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έξι νέα αεροσκάφη για τη SKY express

Share

Νέα αεροσκάφη για τη Sky ExpressΤην απόκτηση έξι νέων αεροσκάφων Airbus, τύπου A320neo και την άμεση ένταξή τους στον στόλο της, ανακοίνωσε η SKY express. Τα νέα αεροσκάφη με την χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, έρχονται να αυξήσουν τον ιδιόκτητο στόλο της SKY express, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το πτητικό της έργο, το οποίο καλύπτει 34 προορισμούς εντός Ελλάδας και ανοίγει τους ορίζοντες της εταιρείας και για διεθνείς πτήσεις.

“Με την απόκτηση των νέων αεροσκαφών, η SKY express μπαίνει σε μια νέα εποχή και το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα αλλάζει” σημειώνει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, προαναγγέλλοντας την πρώτη πτήση των νέων αεροσκαφών στις 14/12, στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Σταδιακά και μέχρι τον Μάρτιο του 2021, τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη αναμένεται να καλύψουν τους προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού, “εξυπηρετώντας χιλιάδες επιβάτες με τους καλύτερους οικονομικούς όρους και την πάντα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών”.

Και νέα εμφάνιση
Μαζί με τα νέα αεροσκάφη έρχεται και η νέα εμφάνιση του στόλου της εταιρείας, για να υπογραμμίσει τον νέο σταθμό εξέλιξής της, μεταφέροντας παντού το μήνυμα “Greece is bliss” με το οποίο είναι ντυμένα τα ολοκαίνουργια Airbus.

Μια νέα εμφάνιση, με δυναμικά, γραμμικά σχέδια αλλά και χρώματα με δυνατούς συμβολισμούς: το μπλε και το φούξια. Αναλύοντας τους συμβολισμούς της νέας εμφάνισης, η Sky express αναφέρει: “Μπλε, γιατί είναι μία ελληνική αεροπορική που άντεξε στις πιέσεις των καιρών και παρά την κρίση στην παγκόσμια αεροπλοΐα, καταφέρνει να ανοίξει βηματισμό, να αποκτήσει νέα αεροσκάφη, να στηρίξει την ελληνική οικονομία και την εξωστρέφεια της Ελλάδας. Φούξια, γιατί ο φιλικός, αισιόδοξος και φρέσκος χαρακτήρας της SKY express, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. 7 μπλε γραμμές για τις 7 ημέρες της εβδομάδας. 7 ημέρες γεμάτες ταξίδια. Οι φούξια γραμμές είναι 8. Το 8 συμβολίζει το άπειρο του ορίζοντα, του ουρανού, τις άπειρες εμπειρίες που έχει μέσα του κάθε ταξίδι, τις άπειρες δυνατότητες της εταιρείας”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη