20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Εξιχνίαση κλοπών και περιπτώσεων φθορών

Οι δράστες εντοπίσθηκαν και ταυτοποιήθηκαν

Share

Δυο κλοπές και τέσσερις περιπτώσεις φθορών εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Θήρας την Παρασκευή 8/3, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και σχηματίσθηκε σε βάρος τους ποινική δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διάπραξης κλοπών και διακεκριμένων φθορών. Πρόκειται για δυο αλλοδαπούς ηλικίας 22 και 17 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν εντός των ορίων του αυτοφώρου, καθώς και δύο ημεδαπούς ηλικίας 15 και 16 ετών.

Όπως διακριβώθηκε, οι κατηγορούμενοι κατά το τελευταίο εικοσαήμερο ενεργώντας από κοινού, νυχτερινές ώρες, προκάλεσαν φθορές σε τέσσερις σχολικές μονάδες του νησιού. Επιπλέον, στο πλαίσιο συνδυαστικής αξιοποίησης στοιχείων εξακριβώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί δράστες την Πέμπτη 7/3 αφαίρεσαν τσάντα από πελάτισσα καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 6/3 παραβίασαν επιχείρηση “mini market” και αφαίρεσαν χρήματα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι νεαροί εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν στο ΑΤ Θήρας, όπου εξεταζόμενοι αποδέχτηκαν τις πράξεις τους. Ο 22χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

[adning id="140783"]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη