Δυο κλοπές και τέσσερις περιπτώσεις φθορών εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Θήρας την Παρασκευή 8/3, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και σχηματίσθηκε σε βάρος τους ποινική δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διάπραξης κλοπών και διακεκριμένων φθορών. Πρόκειται για δυο αλλοδαπούς ηλικίας 22 και 17 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν εντός των ορίων του αυτοφώρου, καθώς και δύο ημεδαπούς ηλικίας 15 και 16 ετών.

Όπως διακριβώθηκε, οι κατηγορούμενοι κατά το τελευταίο εικοσαήμερο ενεργώντας από κοινού, νυχτερινές ώρες, προκάλεσαν φθορές σε τέσσερις σχολικές μονάδες του νησιού. Επιπλέον, στο πλαίσιο συνδυαστικής αξιοποίησης στοιχείων εξακριβώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί δράστες την Πέμπτη 7/3 αφαίρεσαν τσάντα από πελάτισσα καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 6/3 παραβίασαν επιχείρηση “mini market” και αφαίρεσαν χρήματα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι νεαροί εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν στο ΑΤ Θήρας, όπου εξεταζόμενοι αποδέχτηκαν τις πράξεις τους. Ο 22χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here