Έξοδος στη Λαμία με στόχο τη νίκη για τον ΑΟ Θήρας

Στη Λαμία συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας για τη Volleyleague γυναικών, εκεί όπου το Σάββατο 30/10 θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Λαμίας για την 5η στροφή του πρωταθλήματος.

Μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ο ΑΟ Θήρας μετρά τρεις νίκες (επί του Ηλυσιακού, του Πανναξιακού και της Θέτιδας) και μια ήττα (από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα). Με 8 βαθμούς η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, με 4 βαθμούς διαφορά από τους πρωτοπόρους Άρη και Παναθηναϊκό. Στόχος από την έξοδο στη Λαμία είναι να αποσπάσει το τρίποντο που θα τον κρατήσει σε κοντινή απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το αντίθετο ισχύει για την ομάδα της Λαμίας που μετρά μια νίκη στην πρεμιέρα επί του Πορφύρα, για να ακολουθήσει σερί ηττών από Μαρκόπουλο, Άρη και Παναθηναϊκό. Με 3 βαθμούς βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας και θέλει τη νίκη για να ανέβει ψηλότερα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00, στο Χαλκιοπούλειο Λαμίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής μπορεί να λείπει το μεγάλο ντέρμπι, όμως υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την κορυφή και την ουρά της βαθμολογίας.

ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΣ Άρης
ΠΑΟΚ – ΑΟΝ Αμαζόνες
ΑΟ Ηλυσιακός – ΑΠΣ Αίας
ΑΟΝ Πανναξιακός – Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΑΣΠ Θέτις – ΑΕΚ
ΑΟΦ Πορφύρας – Παναθηναϊκός ΑΟ


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη