ΔΕΥΑΘ: Εξοικονομούμε το νερό! Σεβόμαστε το φυσικό περιβάλλον!

Mε αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Το μήνυμά της για εξοικονόμηση και ορθολογική χρήση του νερού, του πιο πολύτιμου πόρου του πλανήτη μας, στέλνει η ΔΕΥΑ Θήρας, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Από το 1992, η 22α Μαρτίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Νερού, για να μας υπενθυμίζει πως το νερό είναι ένας πολύτιμος ανανεώσιμος φυσικός πόρος, άρρηκτα συνδεδεμένος με την ανθρώπινη ζωή και ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και τον πολιτισμό.

Όπως αναφέρει η ΔΕΥΑΘ, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της, επωμίζεται την ευθύνη να εξασφαλίσει επάρκεια καθαρού νερού για όλους τους καταναλωτές. Για τον λόγο αυτό προχωρά συνεχώς σε έργα και παρεμβάσεις που ενισχύουν τις υποδομές της, αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας και εκσυγχρονίζουν την λειτουργία της, με απόλυτη προτεραιότητά της την πρόσβαση σε καθαρό νερό για όλους τους καταναλωτές της.

Η σημερινή ημέρα ας σταθεί λοιπόν η αφορμή, ώστε να συνειδητοποιήσουμε όλοι την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στο φυσικό περιβάλλον αλλά και τις επόμενες γενιές και ας υιοθετήσουμε μια συνετή στάση απέναντι στη φύση, αποφεύγοντας την άσκοπη κατανάλωση του νερού και προστατεύοντάς το από κάθε μορφή ρύπανσης.

“Εξοικονομούμε το νερό! Σεβόμαστε το φυσικό περιβάλλον! Άλλωστε, δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για αυτό που κάνουμε, αλλά και για αυτό που δεν κάνουμε”, καταλήγει στο μήνυμά της η ΔΕΥΑΘ.

 

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη